Träffa kunder

Träffa andra kunder

Lyssna inte bara på oss, hör även med andra som redan valt att ta ut sin Hypotekspension.kunder petersons 1

”Äntligen fanns någon som ställde upp för oss. Vi som ställt upp för andra så mycket.”

Under hela sitt yrkesliv valde Henry att stödja människor före möjligheten att tjäna stora pengar. Han tyckte att det gav mer fina värden i livet. När han och sambon Barbro fick ut en Hypo­tekspension var det värmande att någon ställde upp för dem.

Läs mer

”Äntligen en fördel med att vara äldre”

Elsebet gillar livets goda. Med hjälp av en Hypotekspension har hon totalrenoverat sitt hem och köpt något hon länge längtat efter – en riktigt vass dator med extra stor bildskärm. Resten av pengarna är öronmärkta för god mat, bio och annat trevligt.

Elsebet Johansson är en 71-årig levnadsglad och sprallig kvinna som gärna håller sig uppdaterad inom datortekniken. Det senare beror inte minst på att hon arbetade med datorer redan på 70-talet! Efter att ha varit anställd på olika internationella IT-företag, startade hon ett eget konsultbolag. Nu vill hon njuta fullt ut av sin lediga tid.

» Läs mer

BorgströmDet är klart att ni ska ha roligt, tyckte barnen

– Det är klart att ni ska ha roligt – vi blir ju inte lottlösa ändå. Så resonerade Anita och Bosse Borgströms båda söner när de fick höra om föräldrarnas planer på att belåna sitt hus med hjälp av Svensk Hypotekspension. Huset är beläget i Billdal helt nära havet söder om Göteborg. Härifrån ser Anita och Bosse Stenabåtarna passera förbi och de kan också se ut mot Donsö och Vrångö och de blinkande ljusen från fyrarna Trubaduren och Tistlarna.

» Läs mer
Ing-Britt Fejsjö

Antarktis nästa för Ing-Britt

Ing-Britt Frejsjö är en smittsamt aktiv kvinna som har svårt att hitta en lucka i almanackan för denna intervju. Mycket av hennes tid går till det starka engagemanget i Minnebergs äldreklubb. Minneberg är ett charmigt bostadsområde som byggdes i mitten på 80-talet, beläget strax väster om Stockholms innerstad.
» Läs mer

Stenfeldt

”Nu behöver vi inte snåla mer!”

Både bo kvar och leva loppan. Även efter pensioneringen. Lars och Vera Stevenfeldt nappade direkt.
» Läs mer

 

 

Powered by Delta Web Solutions